Сохранить в закладки 1601043760775:
Water Fireplace No Heat Remote Control Modern Minimalism Indoor Decor Embedded Electronic 3d Vapor
Electric Steam Firleplace
The Remote Control Modern Minimalism Indoor Decor Embedded Electronic 3d Vapor Electric Steam Firleplace has its own appearance of fireplace charcoal before starting up.
After starting up,the lighting flame of the fireplace make the whole fireplace vivid and energetic ,and the flame incited on the characoal looks life like.
You like a modern fireplace design, and atomized fireplaces are a good choice. This fireplace uses electronic technology to simulate the flame, and it has a more modern appearance, but also has the advantages of energy saving and environmental protection.
Product detail
3D decorative fireplace is the interesting otall fireplaces to use, Its fuel is water. only need fill water and electrify to useatomization fire is so beautiful.
The 3D decorative fireplace does not look special beforeit is turned on.When started, the water vapor ignites thefire in the fireplace,making the whole fireplace lively and vibrant and the safe flame life like. Low temperature simulation flame need not be careful children touch, very safe.This is also a goocpartner for decoration companies.
Foshan Yongqiao Co. Ltd is a professional fireplace factory that specializes in independently researching, developing and manufacturing high-quality fireplaces. Our products are safe and reliable,and have passed CE,ETLand SGS certifications.
Our company team has a very professional sales team, production team.
we have three type packing for you to choose,such as:basic packing,wooden
frame packing and wooden box packing.
70cm | 76cm*26cm*26cm |
80cm | 86cm*26cm*26cm |
100cm | 106cm*26cm*26cm |
120cm | 126cm*26cm*26cm |
150cm | 156cm*26cm*26cm |
180cm | 186cm*26cm*26cm |
1.Do you have a product with integrated form work?
Answer:Yes,we have integrated circuit.
2.Do you have products that work with bioethanol?
Answer:No,our product is electrici fireplace.
3.What is the way of tranport to send 1 prodcuts?
Answer:If you need a sample,We can send it buy air.
(Fedex,DHL,UPS and so on)
4.Can you send the product directly to the customer?
Answer:Yes,We can do this.One can also help you deliver.We are mainly specialized in cross-border e-commerce.(Amazon,ebay,Wish,Aliexpress,Lzada,etc.)
5.Can you print our logo on the packing and the product?
Answer:Yes,As long as the order is larger than 10,we can print your LOGO on the package.If you order less than 5, you will have to pay a little packing cost.
6.Can you integrate our booklet/notice/flyer inside the packages?
Answer:Yes,If you booklet/notice/flyer in advance,we'll put in the carton when we pack it.
7.When and how is the payment made?
Answer:T/T,L/C.
8.In the framework of the 5 years warranty,what happends in case of problem on the product?
Answer:Because we are online sales many years.Our company puts the emphasis on quality.We are well konwn for our excellent quality in the market.It's almost impossbile for something to break now.It is allowed to return godds due to quality problems,but it is not allowed to return goods without quanlity problems.
Новинки товаров от производителей по оптовым ценам