Спортивные брюки

Сохранить в закладки 1601115443349:


Цена:1 589,91 ₽ - 2 182,01 ₽*

Количество:

  • В избранное

Описание и отзывы

Характеристики


Dri-Fit Track Pants Fitness Short Women Modas Gym Woman Fit Womens Ladies Slim Custom Jogger Sports Skinny Dry Pants



Parameter table

5.jpg









































































Product name



Buttock massage shorts



Main material 



80% Polyester, 20% Spandex



Pulse frequency



1~100HZ



Pulse width



200μs ± 15μs



Working current



Maximum working current 56mA



Operating voltage



3.6V ± 4.3V



Working model



There are 5 types,  massage, acupuncture, eating,  cupping,  and combination.



Intensity level



 20 levels



Length of work



When fully charged to the highest level, the use time is 150~180 minutes



EMS power supply



Built-in polymer lithium battery DC 3.7V



Remote control handle power



2032 button battery 3V each



Charging port



USB android type charging port



Chargring time



About 30minutes



Auto shut-off



20 minutes



Net weight


 

204.2g


Total weight

434.6g



What's in the box



      Buttock massage shorts× 1


     Main unit ×1


     Remote control ×1


     USB cable ×1


     Button cell ×2


     User manual ×1


     Certificate of conformity ×1


     Warranty card ×1






Our Services


1. OEM/ODM Service


Our professional R&D dept. can develop different products for different target prices and different requirements.


2. Free sample service


Samples can be free.


Sample which we have in stock, will be sent to you within 1 working day.


OEM sample, will be sent to you within 3 working days.


3. Direct factory, Competitive price


We are manufacturer.Factory price, various products we can source for you.


4. Quality control


We have a strict quality control system, Professional QC team.


5. Custom packaging service
No matter the inner packing or the outer carton.


We can design as your request.


6. Quick response
All requests will be reply within 12 hours.


 


FQA:


Q1: Are you a trading company or a manufacturer?


 Answer: We are a formal manufacturer, with a full set of production equipment and process technology, one-stop production, no outsourcing processing of products, specializing in the development of EMS technology.


 Q2: Can you customize product appearance, material, logo, color and packaging?


 Answer: Yes, we support OEM and ODM production. You can choose the appearance, material, logo, color and packaging of the product you want.


 Q3: How is your factory doing in terms of quality control?


 Answer: All the raw materials we use are green and environmentally friendly materials, and we have a professional quality control department, which is responsible for the quality inspection of the entire production process and controls the quality of the products at all levels.


 Q4: When is your delivery date?


 A: The delivery date depends on the quantity you purchase. Usually, we can ship small quantities within 7-15 days, and large quantities can be shipped within 30 days.


 Q5: How do I get the price?


 Answer: We will usually quote within 24 hours after receiving your inquiry (except weekends and holidays).  If you are eager to ask for a price, please send us an email or contact us in other ways so that we can quote you.


 Q6: What is your mode of transportation?


 Answer: We can ship by sea, air or express (EMS, UPS, DHL, TNT, FEDEX, etc.).  Please confirm with us before placing an order.


 Q7: Can we buy and order samples?


 Answer: Yes, you are welcome to contact us at any time. We will reply to you as soon as we receive the information.  If you are eager to ask for a price, please send us an email or contact us in other ways so that we can quote you.


 Q8: What are your payment terms?


 Answer: We support any payment terms.


 




 

Похожие товары

Новые поступления

Новинки товаров от производителей по оптовым ценам