Сохранить в закладки 1601115721214:
Gymnastics Equipment Inflatable Triangle Tumbling Gymnastics Mat Incline Wedge Air Ramp for Sale
Name: | PVC Air Incline Ramp |
Size: | be customized |
MOQ: | 1 piece |
Material: | 0.6mm pvc tarpaulin (32oz vinyl) , waterproof and fire retardant. |
Handcraft: | glued and hot welded |
Accessory included: | pump and repair kits and carrying bag |
Printing: | available |
Color for material: | white, black,orange,yellow,dark/light blue,gray,red or be customized |
OEM service: | yes |
Usage: | yoga or dancing or other sports board |
Warranty: | 1 year |
drop shipping service: | yes |
More relevant pictures:
Packaging | |
Packing: | High-strengh pvc bag for inflatable product |
carton box for blower |
Shipping: | |
1)by air | only to airport, around 5-10days for shipping |
2)by ship | to port,around 10-60days for shipping |
3)by express | door to door delivery, around 4-7days for shipping |
4)integrated transportation | by ship or by air first, then by truck or by express to door delivery. |
1) fast reply(long online working time) |
2)Good pre-sale service |
3)Good after-sale service (warranty) |
4)customized service |
Our company is specialized in a wide range of inflatables with well-equipped facilities and strong technical force. And with full of experiences of exporting inflatables to Europe, USA, Middle East and many other countries etc.
Our inflatable products include inflatables on water and inflatables on ground, such as soccer inflatables, inflatable sports,inflatable tents, inflatable decorations,inflatable slides,inflatable water games,inflatable obstacles,zorb ball, bumper ball, water roller,advertising inflatables, Christmas inflatables,etc.
Our products are greatly used in amusement & leisure & sports & advertisement fields and other industries.
If you are an established company, you have already known that your profits depend on the quality, durability and long life of your Inflatables. We only use the b est quality material and exquisite workmanship for our products. If you are beginning to enter into the inflatable products rental business, or would like to become one of the distributors of our company, we will guide your every step towards huge profits and guaranteed success. Your future growth and continued success are guaranteed by our commitment of "100% Customer Satisfaction" to you.
We are always continuous striving for meeting your requirement!
1) LOGO or Brand can be printed?
Answer: Certainly, ok. but not free.
2) Can we customize the size?
Answer: Certainly, you can.
3) different color, different price?
Answer: no, the same price if normal color.
4)different printing,different price?
Answer: yes. different printing way, different price.
Even the same printing, different printing size, different price.
5)Can you do dropping shipping service?
Answer: certainly, we can.
6)How many minutes for play inside ball for 1 people ?
Answer: depends on you.
7) where can use this ball?
Answer: pool,lake,sea,grass,beach,snow,land.
8)How to repair when broken?
Answer: cut down 1 piece of material first.
paste glue at 1 side of material and the surface of broken part.
put material on the broken part when dying to be dry.
Push against material with the hand from core to sides.
It will be better to blow under blow drier at the same time.
9)what is the order procedure?
Answer: A: you pay 50% or 100% of the total amount deposit in advance.
B: start the production after receive deposit.
C: show you pictures after finish for your confirmation.
D:you pay the balance
E:send the goods by air after receive balance.
F: shipping information (Bill of lading or airway bill or tracking number )will be sent you finally.
Attention: No Knife! No sharp stuff!
Новинки товаров от производителей по оптовым ценам