Новый стиль Спиральный сепаратор зерна машина для сортировки соевых бобов

Сохранить в закладки 1601123420976:


Цена:22 885,55 ₽*

Количество:

  • В избранное

Описание и отзывы

Характеристики



New style spiral grain separator soybean bean sorting machine spiral grain separato




Features:
1 Height reduction for manual packing.
2 multi-layer separation, can be more fine separation of primary beans and impurities to improve efficiency.
3 Old master craft, good quality, fine craft, suitable for choosing all kinds of food, good effect.
4 Thickening stainless steel sheet to broaden the use, steel beans, iron beans iron sand steel sand, pills can be adapted to increase wear resistance and durable life.






Model
RQ-140
RQ-170
Capacity
500KG/H
500KG/H
Dimension
500*500*1400mm
500*500*1700mm
Weight
17kg
20kg
















Zhengzhou lianju Industrial Co. , Ltd.

Zhengzhou Lianju Industrial Co., Ltd Also Is Knowed As Zhengzhou Lianju Machinery Equipment Co., Ltd. We Are A Professional Manufacturer Specializing In The Research , Development , Production And Marketing Of More Than 60 Food Processing Machinery Equipments . Our Main Products Are Including Oliver Press Machinery , Grain & Seed Pressing Equipment , Fruit And Vegetable Cleaning/ Peeling / Cutting Machinery , Bakery Processing Machinery , Meat Processing Machinery , Grain & Nut Processing Machinery , Packaging Machinery , Fried Potato Chips And French Fries Processing Equipment , Nuts Processing Machinery , Etc.We Have Professional Technicians And Foreign Trade Service Teams With 13 years Experience . Our Products Have Been Successfully Exported To Over 35 Countries , Enjoying A High Customer Reputation .Quality Is The Key Factor We Care The Most Here , You Are Guaranteed To Receive Only The High Level Of All Types Of Food Processing Machinery Here!














Question 1: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.

Question2:What is your mode of transportation?
Answer: A: Express, air and sea.

Question 3: Can I print my company logo on the machine?
Answer: Yes, sure.

Question 4: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.

Question 5: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.

Question 6:What are your terms of payment?
Answer: T/T, And Trade Assurance

Question 7:How long is the shelf life of the product
Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.

Question 8:What's the minimum quantity of an order?
Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.


Похожие товары

Новые поступления

Новинки товаров от производителей по оптовым ценам