Оптовая продажа Лидер продаж сумка для мам ребенка с раскладной кроватью уличная дорожная детских подгузников рюкзаки

Сохранить в закладки 1601155216791:


Цена:1 091,01 ₽ - 1 134,87 ₽*

Количество:

  • В избранное

Описание и отзывы

Характеристики



Company Profile








product name
diaper bag
Mummy Bag
size
29*16*39cm
31*16*44CM
color
more colors
6 Colors
material
oxford
Oxford
Logo
Accept customized logo
Usage
Outdoor,Travel


Recommend Products






















Q1:May I have a sample?Can be free? How soon I can get it?
Answer: Yes you can have a sample. It is not free, you should pay it.But we can return it when you place order. It will take 3
to10days to get it depend on different styles.

Q2:Can I make my logo on the sample?
Answer: Yes you can.

Q3:Can I change the sample’s color,size or logo?
Answer: Yes you can do it,we can make oem products according to customers’ requirement.

Q4:What is the moq?
Answer: The moq is from 2 pcs to 100pcs depends on different styles.

Q5: How long I can get the products?
Answer:The delivery time will be 7 to 45days depends on different styles.

Q6:What is the package for products?
Answer: Normally 1pc in one polybag,and 20-100pcs in one export carton.

Q7: Are you a manufacturer or trading company?
Answer: We a bag manufacturer for 30years.

Q8:What is the shipping ways?
Answer: The shipping way can be by air,by sea. We can help to arrange the shipping or contact with your shipping agent.You
shouldpay the shipping charge.




Похожие товары

Новые поступления

Новинки товаров от производителей по оптовым ценам