Сохранить в закладки 1601155507236:
This Spanish churro machine is a popular snack churros machine. It can be used in coffee room,wine bar, shop and so on. This churros machine has the features of good appearance, high quality and fully stainless steel body. The churros is popular in Spain, France and so on.It tastes well with hot chocolate as well as the ice cream.
1.Stainless steel body looks luxury and elegant, and also ensure that the food processed is clean.
2.The bowl with fit capacity. It is easy to operate.
3.New powerful gear system.
4.The churros maker have two speed of filling-churros for choosing.
5.double level speeds
6.food processed is clean
7.easy to operate
8.with fit capacity
Model | KX-3 | KX-5 | KX-7 | KX-10 | KX-15 |
Net Weight | 11KG | 12KG | 13KG | 21KG | 24KG |
GW | 12KG | 13KG | 14KG | 22KG | 25KG |
Size | 58*32*24CM | 68*32*24CM | 82*32*24CM | 62*34*38CM | 85*49*38CM |
Question 1: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Question2:What is your mode of transportation?
Answer: A: Express, air and sea.
Question 3: Can I print my company logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 4: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 5: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.
Question 6:What are your terms of payment?
Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.
Question 7:How long is the shelf life of the product
Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.
Question 8:What's the minimum quantity of an order?
Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.
Новинки товаров от производителей по оптовым ценам