Q1:Are you a manufacturer? answer: Yes. We are a professional manufacturer of machine for more than 10 years
Q2:How many years for free exchange components?
answer:one years for parts and whole life for tech support
Q3:Can your machine be customized?
answer:Yes, almost all of our products can be customized,including the sizes, colorlogo, package and so on
Q4:How about your package?
answer:Our machines are well wrapped by plastic film to be water proof frst, then loading and fixing
inaplywoodcase,lfbyCL(full container loading) we might use the wooden case
Q5:What's the delivery time?
answer:Within 15-35 days after get the payment
Q6:What is your after sale service?
answer: Any questions will be responded within 24 hours by emai, Skype, call orWhatsapp/Wechat lnaddition,wehaveprofessional engineer available foroverseas service
Q7:lf the machines spare parts broken , where can l get?
answer:We will qive you the spare parts which is vulnerable and some critical partslike gear box our quality is goodincaseit broken within one year we willsent you for free
Q8:Can you take care of the shipping?
answer:Yes, please tell me the destination port or address, we have rich experience in shipping