Водонепроницаемая женская сумка корзина

Сохранить в закладки 1601172595400:


Цена:497,74 ₽ - 506,50 ₽*

Количество:

  • В избранное

Описание и отзывы

Характеристики



Title goes here.
Model Number:cooler115
Type:Tote  bag
Product name: 100% PVC
MOQ:2pcs
OEM/ODM:Customize ODM OEM
Logo:Accept Customized Logo
Packing:Opp Bag
Function:shopping bag 

Size:37*13*31cm










Company Profile


Hangzhou Kelleric Tochnology Co.,ltd. is a wholesale company that manufactures good & high quality of gift bags/cooler
bags/cosmetic bags/handbags/backpacks for daily life. The company provides the customized products and OEM service. Various new
collections and design are coming out each month with the current styles and fabrics. The factory own the proficient skill and updated machines.






F&Q

Q1:May I have a sample?Can be free? How soon I can get it?
Answer: Yes you can have a sample. It is not free, you should pay it.But we can return it when you place order. It will take 3
to15days to get it depend on different styles and your request.
Q2:Can I make my logo on the sample?
Answer: Yes you can.
Q3:Can I change the sample’s color,size or logo?
Answer: Yes you can do it,we can make oem products according to customers’ requirement.
Q4:What is the moq?
Answer: The moq is from 100 pcs to 1000pcs depends on different styles.
Q5: How long I can get the products?
Answer:The delivery time will be 7 to 60days depends on different styles and quantity.
Q6:What is the package for products?
Answer: Normally 1pc in one polybag,and 20-50pcs in one export carton.
Q7: Are you a manufacturer or trading company?
Answer: We a bag manufacturer for more than 10 years.
Q8:What is the shipping ways?
Answer: The shipping way can be by air,by sea. We can help to arrange the shipping or contact with your shipping agent.You
shouldpay the shipping charge.


Похожие товары

Новые поступления

Новинки товаров от производителей по оптовым ценам