Сохранить в закладки 1601200916992:
Automatic Cooking Kitchen Steel Key Power Multifunction Intelligent Electric Non Stick Stir Fry Machine |
Applied To Restaurants,Hotels And Also Families:
1.Mutifunctional for foods cooking of various foods including pasta,rice,porridge,meat,vegetales and any recipes you hope.
2.long life motor,full power
3.5000W super power,speedy fry
4.304-stainless steel,durable and easy to clean
5.Micro-crystal,easy to clean
6.Anti-fire,more safety
Features And Advantages:
1.Save labor costs - Just 1 worker could responsible for at least 3 intelligent cooker robots' foods processing.
2.less time required - Just 2-3 minutes for one dish prepared.
3.Speed can choose from quick, intermidiate to slow.
4.Total full automatic stir foods.
Item | KX-SMcooking robot |
power | 5kw/LGP/LNG |
voltage | 110/220v |
speed | adjustable |
weight | 30kg |
size | 435*550*450mm |
Question 1: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Question2:What is your mode of transportation?
Answer: A: Express, air and sea.
Question 3: Can I print my company logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 4: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 5: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.
Question 6:What are your terms of payment?
Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.
Question 7:How long is the shelf life of the product
Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.
Question 8:What's the minimum quantity of an order?
Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.
Новинки товаров от производителей по оптовым ценам