Сохранить в закладки 1601205937624:
Stainless Steel Commercial Gas BBQ Grill with Glass (4 Burners) for best price |
1.More than 90% high infrared emission efficiency,
2.Independent controlled of each burner
3. Reliable impulse igniter system----passed 30000 Cycling testing.
4. Esay adjustment the height of roast net
5. Safety, Easy clean & operation
Heating type | Gas heating |
Heating heads amount | 4 heads |
Grill size | 545*230mm |
Machine size | 580*400*200mm |
Net weight | 6.5kg |
Question 1: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Question2:What is your mode of transportation?
Answer: A: Express, air and sea.
Question 3: Can I print my company logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 4: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 5: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain KX in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.
Question 6:What are your terms of payment?
Answer: T/T, CredKX card, Western Union, RMB , Alipay, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.
Question 7:How long is the shelf life of the product
Answer: QualKXy guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.
Question 8:What's the minimum quantKXy of an order?
Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.
Новинки товаров от производителей по оптовым ценам