Одиночный 152/WB2 механическое уплотнение PTFE сильфон WB2 Механическое

Сохранить в закладки 1601206854903:


Цена:1 109,28 ₽*

Количество:

  • В избранное

Описание и отзывы

Характеристики


John Crane Centrifugal Pump Seal WB2  Bellow Mechanical Seal

 

Operations Conditions:



  1. Equivalent to John Crane WB2 seal

  2. PTFE bellows design, Outside mounted,used in strong corrosive chemical occasions

  3. Operating Limits:

  4. Temperature: -20--120℃

  5. Speed: 10m/s

  6. Pressure: 5bar

  7. Standard size: 1"--2.375"


Materials:



  • Seal ring: Car,Sic,Ssic,Ceramic,PTFE,Glassfill

  • Secondary seal: PTFE

  • Spring and metal parts: 304,316



 



Performance Capabilities:


 






















































Temperature


≤120℃


Pressure


Up to 0.5 Mpa


Speed


Up to 10 m/s


End play/axial float allowance


±0.1mm


Size


25mm to 60mm


Brand


JR


Face


Ceramic, SIC


Seat


SIC


Elastomer


PTFE


Spring


SS304, SS316


Metal parts


SS304, SS316


Idividual Packing


Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.



  • 1.PTFE Bellows Shaft Mechanical Seals For Chemical Pumps sealing WB2

  • 2.self-adjusting to shaft misalignments deflections

  • 3.the seal fulfills very specific leakage requirements.




mechanical seal wb2.jpg


WB2 (2).jpgWB2 (3).jpgWB2 (4).jpgWB2 (5).jpg


mechanical seal could be interchangeable with John crane, Buman, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.

 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grufo Pumps, Alf Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.

 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.

 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.

It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.

 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.


 


We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,


 


All ranges of mechanical seals for Flyg-t Pumps, Grund-fos Pumps, Pumps, AP-V Pumps, G-rindes Pumps, Fristam, A-BS, All-eeiler, E-MU, GEA Tun-chenhagen, God-win, Hid-rostal, Hil-ge, Johns-on, Lo-wara, Wauk-esha, Vog-elsang Pumps etc



Welcome to quote for more details. 


 


-


Certifications.png


 


 


 QQ20150721165046__.jpg


we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.


 


Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!


Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.


Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com


Похожие товары

Новые поступления

Новинки товаров от производителей по оптовым ценам