Индивидуальные 100% компостируемые тарелки из сахарного тростника цвета одноразовые биоразлагаемые цветные для мероприятий

Сохранить в закладки 1601272489111:


Цена:3,37 ₽ - 5,62 ₽*

Количество:

  • В избранное

Описание и отзывы

Характеристики





Product Description


Material
100% biodegradable sugar cane pulp
More Sizes
6 7 9 10 inches, Custom
Customized Informations
Logo, Pattern, Size, Material
Certificates
BSCI FDA BRC BPI OK COMPOST DIN ISO9001 ISO14001
Product Advantage
Fluorinated products are resistant to 100 ° C oil and 100 ° C water without leakage or deformation
(American customer preference)Fluorine-free products are resistant to oil at 40 degrees Celsius and water at 100 degrees Celsius without leakage or deformation
Biodegrades in three months, no pollution and friendly to eco-system
Available for microwave oven and frigde








ITEM
DESCRIPTION
SIZE
QTY
KS-P006
6 inch round plate
DIA 155*15MM
8 packs of 125    1000/CS
KS-P007
7 inch round plate
DIA 180*18MM
8 packs of 125 1000/CS
KS-P009
9 inch round plate
DIA 225*20MM
4 packs of 125 500/CS
KS-P010
10 inch round plate
DIA 260*20.6MM
4 packs of 125 500/CS










Company Profile


Factory Advantage
We have four production bases, 200+ production lines, annual output of 60,000 +tons
We have our own research and development team
We support product size, shape, color, packaging and material customization
We are committed to being a product supplier of green new materials, using renewable and degradable resources to protect the earth's environment














Question 1: Are you the manufacturer or trading company?
Answer: We are both manufacturer and trading company. We have our own workshop and warmly welcome to visit our show-room in Taizhou,Zhejiang.

Question 2: Can I have my own logo on product?
Answer: Sure, we can add your logo on the product or package.

Question 3: Why Choose US?
Answer:
* High Quality - OK Compost Home certificated Food Safe, 100% Compostable Sugarcane Bagasse Molded Pulp Tableware.
* Excellent Capacity- 200x 40''HQ Containers/Month of Sugarcane Bagasse Food Box
* ODM & OEM Ability- 10~15 days from Moulding to Accomplished Samples
* Advanced Technology- Combination of Food Safety and Environmental Sustainability
* Top Service-Versatile Solutions, Professional OEM ODM Experience, Professional Export Experience
* Customer Care- Work Closely with Our Customers and Pay Particular Attention to Their Requirements
* Strong Customer Ties- Long Term Cooperation with Branded Customers, Such as Amercare, Walmart, Huhtamaki, Woolworths, etc

Question 4: Can I get some free samples?
Answer: Yes, free samples are available on requests.

Question 5: What's your product package?
Answer: Our standard package is 0PP bag per set. Some buyers wil ask for a cardboard with euro hole or gift box for party supplies.

Question 6: How long is the lead time?
Answer: 7 working days for stock items, and 15 to 30 working days for customized order. The lead time depends on your order requirements.

Question 7: How can you assure your product quality?
Answer: Our QC team will check the product in line and inspect the quality after production finished.

Question 8: What is your payment terms ?
Answer: T/T, Pay Pal, Westem Union and Alibaba Trade Assurance order are acceptable.




Похожие товары

Новые поступления

Новинки товаров от производителей по оптовым ценам