Questions and answers
1.Are you a factory or a trading company?
Answer: We are a manufacturer with rich experience. We have our own factory as well as a trading company.
2.What are the transportation methods?
Answer: For small orders, we recommend using LCL shipping. For large projects, then use FCL.
3.How much does it cost to ship to my country?
Answer: This depends on the season and different freight forwarders. Different freight forwarders and different seasons offer different costs. You can consult your designated freight forwarder or us at any time.
4.What is your delivery time?
Answer: The batch delivery time is about 15-25 days after the sample is approved and the deposit has been paid.
5.Can I print our logo/barcode/unique QR code/serial number on your product?
Answer: Yes, of course. As long as the customer needs it, we can provide this service.
6.Can you customize my product in a special shape?
Answer: Yes, we provide OEM and ODM services. This service has always been our advantage.
7.Can you accept small orders or samples?
Answer: Yes, this is our first trial order. This is the beginning of our business. We look forward to long-term cooperation with you.
8.How can I get a quotation? When can I get a quotation?
Answer: We will provide a quotation within 3 hours. If you can tell me the size, quantity and special requirements, we will move faster.
9.How can we know the quality of the product before purchasing it?
Answer: We can send samples to you for testing. We can also entrust an agent to conduct quality inspections of mass production in our factory to ensure product quality.
10.What should we do if there are quality problems with the goods we receive?
Answer: All goods are inspected during assembly and packaging. The possibility of defects is very small. If there are some quality problems, such as finished product problems and damage problems, please take some photos to prove it. After we verify the problem, we will be responsible for you.