Промышленный латунный шаровой клапан бабочка Ручка Медный

Сохранить в закладки 1601275026359:


Цена:148,79 ₽ - 187,36 ₽*

Количество:

  • В избранное

Описание и отзывы

Характеристики





Products Description


SEAT
PTFE
BALL
CHROMED BRASS
BODY
Brass
PACKING GLAND
PTFE
HANDL
STEEL
SPRING WASHER
SPRING WASHER
HEX NUT
SPRING WASHER
STEM
Brass
Temperature range
 -20°F to +300°F
Working medium
Drinking water
Maximum working pressure
600 PSI WOG/150 WSP
Features
Heavy duty lead free brass construction.Leak-proof,robust and durable.
Certification
cUPC,NSF/ANSI 61 and LEAD FREE
Application
Ideal for residential & plumbing use and suitable for water, air or gas piping






Q1: Are you a factory?
Answer : Yes, we are a professional manufacturer with more than 30 years.

Q2: Can Ihave a sample for testing?
Answer : Yes, we can offer free samples for our socks.
We accept ,Western Union, and T/T .etc.

Q3: Can Iadd my logo on your products?
Answer : Yes, OEM and ODM are available for us.Send us the artwork.

Q4: Can I mix the items to place order together?
Answer : Yes, we accept mixed items.

Q5: Can Ivistit your factory before order?
Answer : Yes, welcome to visit our factory.

Q6: What is your payment method?
Answer : We accept T/T 30% deposit, and the 70% balance should be fully paid before shipment.

Q7: What is Delivery time for production?
Answer : Normally it's 15-20days after sample confimed and deposit receipt.

Q8: What's your shipping method?
Answer : By ocean: FOB vessel shipping; By express courier: DHL, FedEx, TNT, UPS; By Air shipping.



Похожие товары

Новые поступления

Новинки товаров от производителей по оптовым ценам