Q1: Are you a factory or a trading company? [Answer:] We are a comprehensive company integrating production and trade.
Q2: What products do you mainly sell?
[Answer:] We specialize in tire inflators, tire gauges, and air chucks.
Q3: Why should we buy from you instead of other suppliers?
[Answer:]:Established in 2006, we are professionals in tire inflators with pressure gauges and have been leading the tire inflating industry to a higher level.
Q4: Can you design a new product for us?
[Answer:] Yes,we can design and produce the product for you, just give us your ideas and budget.
Q5: Can Logo be printed on the product?
[Answer:]Of course,the logo can be printed on the product.
Q6: Can you customize our color boxes?
[Answer:]Sure,but the MOQ is also 200 pieces
Q7: Can you provide the color box design?
[Answer:]We have a professional design team,we can provide sample drawings for you.
Q8: How long does it take for your sample?
[Answer:] It usually takes 15 days. If you are in a hurry, lead time can be negotiated.
Q9: How do you guarantee quality?
[Answer:]We always provide a pre-production sample before mass production and conduct a final inspection before shipment to ensure quality.
Q10: What services can you provide?
[Answer:]We accept various delivery terms like FOB, EXW, and express delivery. We also support multiple payment methods and currencies, including USD, EUR, AUD, HKD, GBP, and CNY.
Q11: What languages do you support?
[Answer:]We support English, Chinese, Spanish, Japanese, Portuguese, German, Arabic, French, Russian, Korean, Hindi, and Italian.