Сохранить в закладки 1601282649121:
model | EB-BT365BBE |
compatible models | For Samsung Galaxy |
type | Lithium ion polymer battery |
capacity | 4450mAh |
Rated voltage | 3.8V |
cycle life | exceed 500times |
Warranty period | 12 months |
Battery quality | A-grade battery |
--1.Welcome OEM-ODM orders
--2.Multiple quality options
--3.Mixed orders are acceptable
--4.Customers can customize and print their logos
--5.Support providing samples
--6.Delivery time :Fast delivey and large inventory
--7.Transportation time:About 3-5 days
--8.Payment terms:wire transfer,bank transfer,
Westem Union,Paypal,Alibaba Trade Assurance,etc
1. Question: Are you a factory?
Answer: Yes, we have been a professional mobile phone battery factory in Shenzhen for the past 10 years
2. Question: What is your main product?
Answer: We produce almost all brand mobile phone batteries, energy storage batteries, and so on
3. Question: Where is your factory located? How can I get there?
Answer: Our factory is located in Dongguan, China. Our trading office is located in Shenzhen, and we are pleased to invite you to our office for a face-to-face meeting before placing bulk orders.
4. Question: How to obtain some samples?
Answer: We are honored to provide you with samples.
5. Question: How is your factory doing in terms of quality control?
Answer: Quality always comes first, and we have over 10 years of production and operation in this field. Good automation equipment and strict testing before shipment. Our factory has obtained CE, FCC, Rohs, ISSO9001 certificates, so there is no need to worry about quality
6. Question: Can you accept OEM orders that require packaging?
Answer: Yes, we accept OEM orders and print your logo and design package according to your requirements.
7. Question: How long does the battery warranty last?
Answer: Our product has a one-year warranty period, and we will replace the faulty battery at no additional cost
8.Question: How do you ship my goods?
Answer: In order to reduce customer costs, we usually send goods through express delivery methods such as DHL, UPS FedEx, TNT, and EMS. If the customer has a familiar freight agent, we will enjoy VIP prices and we can send the goods to the address you provide
Новинки товаров от производителей по оптовым ценам