Сохранить в закладки 1601291442442:
We are professional manufacturer of special trucks,supply different kinds of trucks,can be customized as customer requirements.
(1). Capacity: 2-18 ton flatbed wrecker,11-30 ton rotator wrekcer.
(2). Steering wheel: both left and right hand drive,meet the needs of different countries.
(3). Emission standard: option Euro 1,Euro 2,Euro 3,Euro 4,Euro 5 tow truck wrecker
(4). Truck chassis: option japan and china brand
Tow truck is also called tow truck wrecker, road wrecker,truck wrecker,road recovery truck,recovery truck vehicle,rotator wrecker,flatbed wrecker,flat bed tow truck,etc.
Packing:Nude packing and covered with wax.
Shipping:Normally carried by bulk carriers or ro-ro ship ,container transport is also available if the dimension is suitable.
1)Roll on roll off (RORO) ship
It's the specialized ship to transport cars and trucks, which has power wheel, it's the best way of truck transportation.
2)Bulk carrier ship
It's the specialized ship to transport grain, coal, ore, salt, cement ,etc, dry and bulk goods, can also used to transport trucks,price is cheap, but the truck always be put on the deck, sea water will damage the truck painting.
3)Container ship
It's well-known shipping way, and also the highest cost among these three ways. Few sea port only container ship can arrive, so sometimes, we have to use container ship.
Our factory has more than 2000 sets large production equipment,detection equipment more than 200 sets , 16pcs assembly production lines, strong technical force and the detection means complete. Now already through a comprehensive ISO9001-2008 international quality system certification, all products through the 3C international compulsory product certification, and through the export of the product certification.
1.You are manufacturer or trading Company?
Answer :We are the manufacturer.we are the biggest special trucks factory in China Special truck Base.
2. Where is your factory located,can we visit your factory?
Answer :Our factory located in Suizhou city,Hubei Province,China,it's very closed to Wuhan airport.we sincerely welcome you to come!
3. Could your company totally customize products for me?
Answer :We can provide the customized-designing product meeting with any of your demand.
4. What is the delivery time?
Answer : Generally, it will take 20 to 30 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.
6. What's the MOQ?How about the shipping way?
Answer :MOQ 1 unit,Ocean Freight.
7.Do you provide technical support?
Answer : Yes, we provide technical support by email and phone. If necessary, we can also send our engineer to your place.
8.What are your terms to be your agent/dealer in my country?
Answer : We have several basic requirements, firstly you shall be in special truck business for some time; secondly, you shall have the capability to provide after service to your customers; thirdly, you shall have the capability to order and sell
9. How long is your warranty?
Answer :1 year.
10.What is your payment term?
Answer : T/T 30-50% as deposit, and the rest before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.
Sales Manager:Ray Zhang
Tel:+86158-7124-7838
WhatsApp/Wechat:+86158-7124-7838
Новинки товаров от производителей по оптовым ценам