Question 1. What are your packaging conditions? Answer: Usually, we package the goods in neutral white boxes and brown cardboard boxes. If you have a legally registered patent, we can package the goods in your brand box after receiving your authorizationletter.
Question 2. What are your payment terms?
Answer: T/T, at least 50% as deposit, 50% before delivery. Before you make the remainingpayment, we will show you photos of the product and packaging.
Question 3. What are your delivery terms?
Answer: EXW, FOB, CFR, CIF, DAP, DDP .
Question 4. What is your delivery time?
Answer: Generally speaking, it takes 10 to 15 working days after receiving the advance payment. The specific delivery time depends on the items and quantity in your order.
Question 5. Can you produce based on samples?
Answer: Yes, we can produce according to your samples or technical drawings.
Question 6. What is your sample policy?
Answer: If we have ready-made inventory of parts, we can provide samples, but customers must pay for sample and courier fees.
Question 7. Do you test all the goods before delivery?
Answer: Yes, we have 100% testing before delivery
Question 8: How can you establish long-term good relationships with our business?
Answer: 1. We maintain good quality and competitive prices to ensure that our customers benefit; 2. We respect every customer as our friend, no matter where they come from, we sincerely do business with them and make friends.