Q 1) who are we?We are based in UTTAR PRADESH, India, start from 2014,sell to Western Europe(45.00%),North America(20.00%),Northern Europe(15.00%),Oceania(10.00%),Domestic Market(5.00%),South America(5.00%). There are total about 51-100 people in our office.
Q 2) how can we guarantee quality?Always a pre-production sample before mass production;
Always final Inspection before shipment;
Q 3) what can you buy from us?Quilts,Bedspreads,Cushions,Napkins,Curtains
Q 4) why should you buy from us not from other suppliers?* Specialized in Handmade & machine-made Quilts/Bedspreads/Comforters.
* Experienced Home Textile (working for over 15 years)
* Own cotton velvet weaving facility
* Sedex Compliant (for social accountability)
Q 5) what services can we provide?Accepted Delivery Terms: FOB;
Accepted Payment Currency:USD,EUR,GBP;
Accepted Payment Type: T/T,L/C;
Language Spoken:English
Q 6) Can you customise the Product ?
Ans: Yes, we can customize the product as per your requirements for the bulk order. We can change the color, size, filling, labelling and packaging.
Q 7) Can you do branding in labelling and packing materials?
Ans: Yes, we can do customized branding in material such as labels, trims, printed polybags or printed cartons as per your given art work.
Q 8) What is your production lead time?
Ans: We require from 30 to 90 days to manufacture the products in our factory. If the fabric is available in our stock & order quantity is moderate, we can make it in 30 days whereas if the fabric is in customized color or quality, it can take upto 90 days.
Q 9) How long does the shipping take after the goods are dispatched from your factory?
Ans: Normally if we ship by sea, it takes from 15 to 35 days depending upon the port of discharge (sea port in buyer's country). If we send the shipment by air it takes from 3-5 days to reach your nearest airport.
Q 10) What are different mode of shipping available?
Ans: We can ship using sea, air or international express courier by FedEx/DHL/UPS depending on the urgency of the buyer.
Q 11) What are your payment terms?
Ans: Our payment term is 30% advance and 70% when the goods will be ready (before the shipping). We also accept Westen Union, L/C & TT.
Q 12) Is there any import duty on your products?
Ans: Import duties are different in every country. Please check in your country with your shipping agent.
Q 13) Can I buy small quantity?
Ans: Our MOQs for every product is mentioned in the description (if not, pls ask). Even then, we can accept small orders if we have available stock quantity of the required fabric. Please send us inquiry with your order quantity, we will quote to you accordingly. For small orders, we will need your quantity to check our stock before quoting.
Q 14) OEM / ODM service?
Ans: Yes. We can accept OEM service. Also we have our own designer team. So it's also welcome to choose our ODM products.
Q 15) You are a factory or a trading company?
Ans: We are a professional manufacturer specialized in home & hotel textile supplies for over 10 years. Our factory is located in Noida, which is very close to New Delhi (just 30 minutes drive). You are welcome to visit our factory and show room.
Q 16) How do you control the quality of the products?
Ans: We have our Quality standard policy and AQL level index for all our products. We check the quality from the origin of the raw material to every production process, we have the quality records of every orders. We also make an inspectors report for every order before shipping & send the report to the buyer.