Сохранить в закладки 60053836180:
Clear resealable POLYPROPYLENE OPP bags/transparent opp slipper shoes/clothes plastic bag
1)Materials:Bopp,OPP,Plastic
2)Thickness:2.5C
3)Size: 24*30+4CM
4)Packing:1kg/pack,30kg/bag
1.GUNNY BAG PACKING
2.CARTON PACKING
_All size and thickness are available.
_Opp bag is suitable for various kinds of Garments reasonable bags.
_We can do exactly according to your requested to production.
Q1: Are you the manufacturer or trading company?
Answer: we are factory !
Q2: Where is your factory?
Answer: Our factory located at Zhongzhai Industrial Estate,Heping Town,Chaoyang District,Shantou Guangdong,China
Q3: Can I get some samples?
Answer: Sure, free samples will be offered to you in advance is our honor.
Q4: What kind of product do you produce?
Answer: We mainly produce OPP Bags,CD/DVD Sleeves.Bags can be produceded based on your requirement. Please advice material, thickness, size, color, style, quantity,relevant pictures or marks and others.
Q5: How does your factory do quality control?
Answer: Quality is the No.1 priority. We attach great importance to quality control from the beginning of manufacturing.
Q6 : What is your terms of delivery?
Answer: We accept FOB,CIF,C&F etc.
Q8: How long are your lead time?
Answer: 1x40HQ need 20-30days, and 1x20GP need 15-20 days.However, as factory advantage, we have the ability to offer you a short lead time.
Q9: How is your price?
Answer: The price is different for different size and type, usually the thicker of the bag, the higher the unit price, which is based on the same size; before we work out the price, we have to confirm the thickness, size, style.
Q10: Where are your main markets?
Answer: We have exported to more than 32 countries from Europe, North and South Americas, Middle East, Oceania and Asian areas.
Good quality & Competitive price & Fast delievery
SHANTOU JILONG will be your best choice!!
PS:If you want to know more about our product, pls feel free to contact us.
And you are warmly welcome to vist our factory.
Новинки товаров от производителей по оптовым ценам