Сохранить в закладки 60772188448:
Silk Rug No. | G-023 |
Rug Name | Hand Knotted Silk Rugs |
Size | 5x7.5ft=152x229cm |
Fabric | 100% pure tussah silk |
Shape | Rectangle |
Design | blue floral design |
Type | Persian, Oriental, Tranditional, Turkish, Iran |
Knot Type | double knot |
Knot Density | 469kpsi (67600 knots/sqft) |
Age | 100+ years |
Inventory | in stock or check in 2 minutes |
Logo | available |
Shipping | by DHL, FEDEX, UPS and SO ON. free shipping (most parts of the world) |
Delivery time | 1-3 days after payment |
Customized | accepted, for small size 3 months, for large size 6-9 months. |
Package | waterproof bag inside and woven bag outside |
LUXURY, SOFT, VIVID, NON-SLIP, LONG LIFE MORE THAN 100+ YEARS
Hand Knotted Silk Rugs
1. Near to the tussah silk origin place;
2. Lower Labor Force;
3. Old workers work here for 30 years;
4. Pure handmade 100% silk rug;
5. Free cleaning if you afford the express;
6. Competitive price based on same quality;
7. Fast delivey;
8. Our service: once you make payment, we will update the express info. every day and notify you by message;
u don't need to worry about anything.
There are 7 steps for making Hand Knotted Silk Rugs as follows:
Our Hand Knotted Silk Rugs are dyeing by natural mineral. eco-friendly, healthy....
Factory Picture
1. What's your advantage?
Answer: We have 30 years experience of Hand Knotted Silk Rugs production, Research&Design and professional techniques team. Quality Best, Price competitive. Factory directly supply! Fast Delivery.
2.Why choose us?
Answer: With us your money in safe ,your business in safe .
3. Can you customize Hand Knotted Silk Rugs?
Answer: Yes, just send us your design and size,we can custom it for you.Details need to be negotiated.
4. What is your carpet payment?
Answer: T/T, Western union is most used. L/C could be accepted, but the procedure is complex and the fee is high.
5. How do you deliver your Hand Knotted Silk Rugs?
Answer: For small quantity, usually by Fedex, DHL, UPS, TNT, depends on you; 5-7 working days. For larger quantity, by sea. Port: Qingdao, tianjin, Ningbo, Shanghai, Guangzhou...
6. You are a factory or a trading company?
Answer: Absolutely Factory.
7.Can you supply samples?
Answer: Yes,sample can be offer,but not free.
8.How about the sample time?
Answer:For the sample in stock,we can delivery it within 3 days after receive the payment,for the custom sample,details need to be negotiated.
9. How can i get some samples?
Answer: Online chat or send email, price and your inquiry will be replied in 2 hours.
Our handmade silk rug will never let you down.
10.Do you offer OEM/ODM service?
Answer: Yes, we have rich experience in offering OEM/ODM service.Design service offered
11.Do you offer return service?
Answer: Yes,return is accepted if there any quality problem of our rugs.Please contact us in advance before starting returning,thanks!
12. Can i visit your factory?
Answer: Yes welcome to our factory. Your visit is our pleasure.
Новинки товаров от производителей по оптовым ценам