Сохранить в закладки 62001002797:
Product description for Awei A780BL NEW ARRIVAL WIRELESS WATERPROOF BLUETOOTH HEADPHONES
Model Name | A780BL |
Bluetooth Version | V5.0 |
Battery Capacity | 250mAh |
Sound System | Stereo Dual Track |
Talk time | 12hours |
Music time | 13-15hours |
Charging time | 2hours |
Standy time | 300hours |
Support | HSP1.0/HFP1.5/A2DP1.0/AVRCP1.3 |
Why to Choose AWEI & IPIPOO
TRUST TEAM FASHION LIFE
Established in 2002 and headquartered in Shenzhen. AWEI & IPIPOO is a sub-brand of
Shenzhen Yale Electronics Co.,Ltd, full of passion, fashion, entertainment and enthusiam.
RIGOROUS CREATION
R& D Department,working with customer to design the most suitable bluetooth headphones
solutions, which include: Design and develop headphones
products, mold design and development, sampling engineer,
IE engineer, process engineer and all aspects of design.
PASSION ENTHUSIAM
Nowadays, mobile phone is not just a simple tool for communication. It has been a pearl by
which people could enjoy their beloved music, movie, game, camera etc. AWEI & IPIPOO
has manufactured such fantastic accessories as bluetooth headphones, power bank,
speaker, charger, data cable meet your individual requirements.
RESPONSIBILITY
We are focus on quality, we have Shelding Testing Room, Battery Life Testing, Tesile
Testing Machine, Salt Spray Tester, Button life Tester, Plug and wire bending
testing machine and other international advanced detection equipment.
100% inspection before the delivery
WIN - WIN
"Be loyal to company, sincere to customer and honest to colleague" is the enterprise
tenet of AWEI & IPIPOO, and take technological innovation as its basis. We adhere to
the business concept of "Innovation First, Quality First and Customer First" to
meet customers'requirements at most with our best products and services all the tim
STRATEGY VISION BRAND
AWEI & IPIPOO design more practical applicability products to you, enjoy our life!
* OEM / ODM service and support
* Free Sample Development
* products user manual with inner package
* Clients Service One-to-One
* Effective Communication within 24 hours
* Attend Canton Fair to meet customer face to face
* New design and style collection updating for customer
Quality Control:
* 36 quality control staff, 24 Modern production lines
* Providing relative solution
* Testing from material to final products according to international standard
* ISO, BSCI,HI-TECH approved factory
1. Are you manufacturer or trade company?
Answers: We are a 100% original AWEI & IPIPOO manufacturer of earphones,headsets,headphones,speaker,charger,USB cable, power bank and others electronics products, welcome to visit https://youtu.be/od3jQV66Sik SGS audit factory video for more details.
2. Could I sell your products as distributors?
Answers: Yes. Of course. We have distributor/agent policies to support you.
3. What is your major products?
Answers: We are professional manufacturer of Bluetooth headphones, Bluetooth headset, Bluetooth speaker, wired earphone, power bank and other digital accessories.
4. What is our MOQ?
Answers: If AWEI & IPIPOO brand items,our MOQ is 20pcs
if customization order, MOQ is 1000pcs.
5. What Is Our Quality Warranty?
Answers: The quality warranty is 12 months. When you found defective products, please collect pictures or video and send to us. Our quality department will check what is reason. If defectives in the quality warranty range, we will arrange replacements with next orders.
6. What Is Our Payment terms and Method?
Answers: a ) EXW, FOB SZ/HK.
b ) 30% deposit before the production, 70% balance payment before the delivery.
C ) T/T(HK HSBC),Paypal,ALIBABA Assurance Trade, L/C
7. How long the production time?
Answers: If AWEI&IPIPOO, it is 3-5 working days.
If Customization order, it is 25-30 working days.
8. What is partner customers?
Answers: such as Ferrari, NB, CUESS, SOGO, hoco, and puro.
Do you wanna to know the price list?, please send your inquiry in the below, and click " Send " now!
Новинки товаров от производителей по оптовым ценам