1.How long is the lifespan of your machine?
Ans: We use imported molecular sieve from USA, and the lifespan is more than 18,000 hours.
2.What is the purity of your oxygen concentrator?And how can we identify?
Ans: Our machine is with low oxygen concentration alarm,which ensure that you breathe is a qualified medical oxygen .
When the purity is more than 82%,the purity light is green .
When the purity is in the range of 65% to 82%,the purity light is yellow,the alarm sound .
When the purity is below 65 %,the purity light is red,and the alarm will sound, LCD display shows"low purity".
3. How long is for the warranty period of the machine?
Ans: We provide 12~24 months warranty.
4. What is the sound level of your machine?
Ans:We adopt multilayer noise design,and the sound level is less than 43dB.
5.what certificate do you have?
Ans:Our oxygen concentrator have been certificated by CE, ISO certificate.
6.What's your pricing term?
Ans:We can do EXW, FOB Hongkong/Qingdao, CFR and CIF.
7.What's your nearest seaport and airport.
Ans:Our nearest seaport is Hongkong or Qingdao.
Nearest airport is Beijing.
Expect the above port, it is possible to ship order from other port.
8.How to maintain the oxygen concentrator?
Ans:The user need to clean the first and second filter to maintain the machine. And which need to be cleaned one time one week.
All products have a one-year warranty period one year, lifelong technical support.
In general, if it is a quality problem, we will replace or supply spare parts for you within one year. However, if damaged in
transit or abnormal operation results in abnormal work, please forgive not being able to guarantee.
Please understand taht due to the recent COVID-19, we will not be responsible if the machine is returned due to the customs of the
consignee.
If there is any other question pls contact us freely, we will reply you in 24 hours.