Детские кроссовки из ПУ кожи однотонная прогулочная обувь с резиновой подошвой дизайнерская Повседневная зимняя для малышей

Сохранить в закладки 62031639157:


Цена:298,40 ₽ - 387,14 ₽*

Количество:

  • В избранное

Описание и отзывы

Характеристики



Product Description


New style high quality PU leather pure color rubber sole baby sneakers baby walking shoes

































Size2(s)3(m)4(L)5(XL)
Outsole Length11CM12CM13CM14CM
insole Length10.5CM11.5CM12.513.5CM
Fit for(months)0~6M6~12M12~18M18~24M

20170718_102151_013.jpg 





 


 9139848912_888012243.jpg9139902562_888012243.jpg9139935247_888012243.jpg9139944050_888012243.jpg9162832872_888012243.jpg9162838392_888012243.jpg9181421462_888012243.jpg9181490168_888012243.jpg9162850140_888012243.jpg9181412317_888012243.jpg






 

 






 




Packaging & Shipping


20170718_103056_141.jpg20170718_103056_140.jpg20170718_103056_143.jpg





Our Services


 *If you have quality problem of the goods,please contact us asap.
The buyer's satisfaction is makes us move forward,if you're satisfy with the transaction,hope you can give us 5 Stars positive feedback.


 


 


The material is health for your skin and safe for the environment.


All products can pass  tests.


Multi of colors with stock available, wholesale, mix color accepted.


Competitive price because of the direct factory sales.


We have already exported the goods to various countries,pls feel free to ask for specific requirements and the pictures of our products





payment


 `{YZKLSD[_T`B[(G7U)RQLW.png



Safe and Secure




Trade assurance payment covers several usual methods we use in our daily life.


-- T/T (Telegraphic Transfer),


-- Credit Card (Visa, MasterCard),


-- E-checking(Currently support US region only),


So, not matter you have a bank account or credit card, we can both start a trade assurance order.






Company Information


 


We have been running a baby shoes factory in china for years, features experienced workers and well-run services, partners includes Walnut Melbourne, Skeanie, White Cross etc.


 


 


Frequently Asked Questions.

Question 1.: Which size do you have?
Answer: 
Our regular size of baby shoes is 0-3m,3m-6m,6-12m,12-18m, 18-24m; If you need, we can also customize size according to your needs;


Question 2: What's your MOQ?
Answer: 
For customized baby shoes, our MOQ is 300 pairs/design/color/mix 4 sizes;
If you need shoes with small quantity, our shoes in stock will be optional choice. The MOQ depends on our available stock quantity.

Question 3: What's your price?
Answer: 
The price depends on the design and quantity. For exact price, you can consult from our colleague or check above price range form. Thank you!

Question 4: Are your products eco-friendly?Is it safe for our baby?
Answer:
Yes,our products are eco-friendly. it's healthy and safe for your baby

Question 5: May I get your catalog?
Answer: 
Yes, Please kindly send us the inquiry, email address or TM messages.
Thank you!

Question 6: Do you accept our design?
Answer:
Yes. We accept custom design and we have a professional design team who can design products based on your requirements. 

Question 7: Can you print our logo?
Answer:
Yes. We can print customers'logo. 

Question 8: Is your price higher than other companies?
Answer:
Since we are a professional manufacturer, we offer the reasonable price and best quality service. We dedicate to establishing long-term and friendly relationships with customers.

Question 9: Can I get sample from you?
Answer: 
Yes, we can offer you samples. The sample charge and shipping cost will be refund to you when the bulk order quantity is over our MOQ.
Also customized samples are highly welcomed in our factory too. 

Question 9: What is payment method?
Answer:
For samples: Western union,T/T,Paypal,Payment Online.
For orders: T/T,L/C,PAYPAL,Western union. Payment Online.
Question 9: How do you control the quality?
Answer:
We will arrange sample confirmation before mass production. During the production, we have professional QC staff control the quality and manufacture in accordance to the confirmed sample. We will also guarantee the accuracy of packaging and send you shipping sample. Welcome to our factory to inspect.

Question 10: What's your delivery time?
Answer:
Generally,If the goods are in stock, we will arrange shipment within 1-4 days after receiving the payment. If the goods are out stock,we will arrange shipment within 15 days.If urgent, we can also meet your requirement.



Похожие товары

Новые поступления

Новинки товаров от производителей по оптовым ценам