Сохранить в закладки 62473152669:
Safety Lime Hybrid Plus
Cut Resistant: ANSI/ISEA 105 Level A3
Puncture Resistant: ANSI/ISEA Level 4
Completely lined throughout with Kevlar® fiber for 360° cut protection
Ergonomic, 3D glove pattern form fits to your hand for superior dexterity and comfort
Goatskin leather palm for great grip and lasting durability
Easy on/off slip fit cuff design
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
1.Knit To pack Sports Clothing Manufactures.
2.Material: Can be amended by client's request.
3.Colors: Can provide much kind of colors, also can be provided by client.
4.Size: Customized sizes.
5.Print:The logo and brand can be printed or embroidered as requested and custom made.
6.Sample: Also can make according to clients sample.
1. What is your MOQ ?
Ans : 50 pcs each color
2.Are those products on your website in stock ?
Ans : Most of all are for customer reference, we mainly do OEM.
3. Can you put our logo on this products.
Ans : Yes, we can. Printing/ Sublimation or embroidery is no problem
4. What is the sample time ?
Ans : 5-10 days according to the specific design.
5. What is the payment method you accept ?
Ans : Western union, bank transfer
6.What is the lead time ?
Ans : 15-35 days according to the specific quantity.
7.Do you have own factory
Ans : Yes.
8.How many people does your factory have ?
Ans : Our factory has 100+ experience workers.
However, you have any other question or need any help from us, we'd like to offer help
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
Новинки товаров от производителей по оптовым ценам