02A Long Lasting 18650 3.7V USB Charger 1.2V 1.5V 3.6V 500mah 750mah 1000mah Battery Rechargeable For Flashlight

Share on:


Price:
Price in USD:Details

Quantity:


Product Overview

Description











Cell
Voltage
Size
Capacity
18650
3.6V
H69.2*18.75mm
2000mah to 3600mah
AA battery
1.2V/3.6V
H48*Dia14.1mm
400mah to 1200mah
AAA battery
1.2V/3.6V
H43.6*Dia10.1mm
400mah to 1200mah
21700
3.6V
H76*Dia21.7mm
4000mah to 5000mah
14500
3.6V
H50*Dia14mm
400mah to 750mah




Shenzhen HUAGREEN Technology CO.,LTD got the honor of a national high-tech enterprise from 2018 with more than twenty Intellectual property rights patents in the battery industry. In the past ten years, we have built up long term and honest cooperation with our domestic,Europe ,USA and Southeast Asia customers, most of them are in the field of solar,smart home, lighting,marine,military,golf,AGV, Health and Medical Care.
We have the capability to provide clients one stop battery solution and battery product with over 10 years Experienced and Professional R & D team.The whole manufacturing process adopts professional and advanced equipment to ensure the stability and consistency of every product which qualified rate over 99.8% . The Head factory in Shenzhen with about 6000 square meter and over 200 staff and 8 product lines, the present annual output about USD50 million, exclude Huizhou HuaGreen sub-factory which will put into production soon, the total Production value will Triple increasing.
Our Principle: “leading technology, quality first, honest cooperation and satisfactory service"", to make greater efforts to provide customers with satisfactory customized battery solutions service and products.
Welcome to contact us if you are looking for reliable partnership with a lithium battery manufacturer.



























Q1. Can I order sample for Battery pack or cell before bulk order?
Answer: Yes, welcome sample order to test and check the quality and function.

Q2. What about the lead time for custom battery pack sample?
Answer: To customized solution, usually take 5-10 work days, it depend on the case complicated or simply.
Mass production time usually 20-30 days.

Q3. Do you have any MOQ limit for Battery?
Answer: Customized battery solution or pack, usually MOQ 20 to 50, depend on the product value,

Welcome 1pc for sample checking quality.

Q4. How will you ship the cargo and how long does it take to arrive me?
Answer: Sample or trial order usually ship by UPS, TNT,Air... It usually takes 3-6 days to arrive as normal.
Airline and sea shipping also optional, Loading Port: Shenzhen

Q5. How to place an order for Battery?
Answer: Firstly let us know your requirements or application.
Secondly We will quote according to your requirements or our suggestions.
Thirdly after customers confirm the samples and places deposit for mass orders.
Fourthly We arrange the production, mass order usually 20-30days.

Q6. Do you accept my logo or lable on Battery?
Answer: Yes, welcome OEM/ODM order. We need your requirement before start order,
Bbefore our production We will design the lable or others for you to confirm based on your demands .

Q7: Do you offer guarantee for the products?
Answer: Yes, we offer 1 years warranty to our products.

Q8: How do you handel the defective product?
Answer:1st, Our products are produced in strict quality control system and the defective rate will be less than 0.2%.
We have advantage and Professional testing equipment
2nd, during the guarantee period, we will send new batteries with new order for small quantity. For defective batch products, we will repair them and resend them to you or we can discuss the solution including re-call according to real situation.




0.0104 s.