mechanical seal for 104 car cer nbr for water pump

Share on (1601293340531):


Price:$1.00

Quantity:


Product Overview

Description


Mechanical Seal 104 for water pump





 




Operational Conditions:



  1. Temperature:-20---180℃

  2. Speed:15m/s

  3. Pressure:10bar

  4. Standard Size:10-80mm


 Materials:



  • Seal ring:Car,Sic,Ssic,TC

  • Secondary seal:NBR,FKM,EPDM etc.

  • Spring and metal parts:304,316,HAST.C



Performance Capabilities



































104 mechanical seal 




Operational Condtions




Size




Material




Temperature:

-40℃ to 200℃ dependent on the elastomer




10mm to 80mm, 




Face: Carbon, SiC, TC




Pressure:Up to 25 bar




Seat: Ceramic, SiC, TC




Speed:Up to 20 m/s




Elastomer:NBR, EPDM, FKM




End Play /axial float Allowance:±1.0mm




Other Metal Part




  • 1. BIG DISCOUNT FOR YOUR FIRST ORDER.

  • 2.it is equivalent to104

  • 3.Our seals can replace the original seals.

  • 4.If it is not the one you need ,you can pass us your drawing ,material,shaft size for quotation.

  • 5.Customized products and OEM is welcomed

  • 6. 12 YEARS EXPERIENCE ,We provide Factory Price,High Quality ,Fast Delivery and Best Sevice.






 Mechanical Seal 104 type.png104 (3).jpg104 (5).jpg104 (6).jpg


 


we are  engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, 


Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, 






Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, 

Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, 

Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, 

Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal, 

 

These are available with various material finishes such as carbon, TC ceramic, silicon carbide.

you can check my website://supseals.en.made-in-china.com/ 


 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.

 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.


 


All ranges of mechanical seals for Flyg-t Pumps, Grund-fos Pumps, Pumps, AP-V Pumps, G-rindes Pumps, Fristam, A-BS, All-eeiler, E-MU, GEA Tun-chenhagen, God-win, Hid-rostal, Hil-ge, Johns-on, Lo-wara, Wauk-esha, Vog-elsang Pumps etc



Welcome to quote for more details. 


 


-


Certifications.png


 


 


 QQ20150721165046__.jpg


we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.


 


Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!


Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.


Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com


 


0.4184 s.