Share on (62003157886):
PRODUCT PICTURES
PRODUCT DETAIL
Model | NC4000 electric bike hub motor |
Motor power | 4000watts |
Axle | 10mm* 16mm |
motor diameter | 244mm |
Voltage | 72v |
Magnet Height | 45mm |
Design | Brushless gearless |
windings | 21*3 |
waterproof grade | IP54 |
RPM/min | 860 |
numbers of pole pairs | 23 |
peak phase current | 190 |
Max torque | 110 |
Max Efficiency | 85% |
drop out | 150mm for rear motor only. |
Brake | Disc |
Hall sensor | Yes |
hall sensor phasing | 120 degrees |
Cable size | 2m*6 mm2 |
temperature sensor | Yes |
color | dark black |
N.W | 8.9 kgs |
PRODUCT DRAWING
72v brushless electrical motors 4000w gearless hub electrical motors
PRODUCT FEATURES
72v brushless electrical motors 4000w gearless hub electrical motors
Economy & Efficient
High Efficiency (86%-92%), low loss on electricity transform.
Professional
MANUFACTURER of high quality Electric Bike/Scooter/Motorcycle/Tricycle/ in-wheel motor (CE approved) with competitive price
Ranging 180W -5000W electric bike motor , with differenct voltage
Quality
Good Quality Control. Choose good raw materials from the beginning to the end. All the motor are inspected before delivery.
Long working life(3-5 years), High Efficiency (85-92%), repair rate less than 1%.
Service
Well-trained sales and professional engineers provide you with professional solutions & after sale issues.
Drawing & Test Report are available.
Support OEM and customized Logo. Main parameters could be customized, e.g., RPM
PRODUCT APPLICATION
72v brushless electrical motors 4000w gearless hub electrical motors
PRODUCT PACKING
Packing details for 72v brushless electrical motors 4000w gearless hub electrical motors
Material : carton with foam for ebike 4000W hub motor
1.Our company products can be according to customer requirement do export the authentication
2.About specific packing,factory conventional or According to clients' requirements.
3.Product specific issues can send email to us Company, our company in time reply your.
4.24 hours online service and 24 hours on call.
5.LCL available, MOQ is 1 PC.
6.Delivery fast and on time.
7.Supply some parts for free.
8.Return samples cost after bulk order placed.
9.Good preferential Policy.
NCYCLEBIKE
⇒Our main products include electric bicycle,motor,lithium-ion battery,LCD control panel,power-assist sensor and some e-bike kits.
⇒And we have the Competitive price ,perfect quality and fast delivery time are the principles of us.
⇒We sincerely looking forward to cooperating with you and your esteemd company!
1. Question : Are your company a manufacturer or a trading company?
Answer : We are a manufacturer, and also we export some products from other cooperative partner.
2. Question : What payment term do you accept?
Answer : We accept TT, , LC and paypal.
3. Question : How long is the delivery time?
Answer : For normal orders, we can send within 7 days after we get the payment. If it is a very large order, the delivery time may be a little longer.
4. Question : Does your company accept customization?
Answer : As a professional manufacturer, we can do almost any kinds of customization.
5. Question : Do you have any kinds of certificates?
Answer : We have got CE certificates, and if you need other kinds of certification, please feel free to contact us, we are glad to try any kinds of certification.
6. Question : Does your company accept sample orders?
Answer : Yes, we do.
7. Question : Can I visit your factory?
Answer : Of course you can! We are ready to show you around our professional workshop.
8. Question : Is your company ready to sign a distributor with me for my country?
Answer : Yes, we would think about it ,if you are good enough.
New products from manufacturers at wholesale prices