Солнечные панели 680 Вт 685 690 695 700 705 правительственная солнечная панель полноэкранный модуль солнечные

Сохранить в закладки 1601107081526:


Цена:0,13-0,16 $*

Количество:

  • В избранное

Описание и отзывы

Характеристики



Product Overviews



1661440203


Contact us to get the details certification doucments.jpg


 


























































































Maximum Power (Pmax)350W355W360W365W370W375W380W385W
Open Circuit Current (Voc)40.8V41.0V41.2V41.4V41.6V41.8V42.0V42.2V
Short Circuit Current (lsc)11.02A11.09A11.16A11.23A11.3A11.37A11.44A11.51A
Voltage at Maximum Power (Vmp)33.8V34.0V34.2V34.3V34.6V34.8V35.0V35.2V
Current at Maximum Power (Imp)10.36A10.45A10.53A10.62A10.70A10.78A10.86A10.94A
Module Efficiency(%)19.1819.4619.7320.0120.2820.5520.8321.1
Operating Temperature            -40°C to +85°C    
Maximum System Voltage     1500V DC   
Fire Resistance Rating    Type 1(in accordance with UL 1703)/Class C(IEC 61730)   
Maximum Series Fuse Rating    20A   
   STC lrradiance 1000W/m², Cell temperature 25°C, AM1 5; Tolerance of Pmax 3%; Measurement Tolerance 3%     

 


For more SunMaster solar panel specification ,,contact us now .jpg


4_0405


For 3D factory view, Contact us now06


Need OEM service or customized packing? Contact us now07


If you have any specific requrements,Contact us now.jpg


08 




    





RFQ


Question 1: Why Choose SunMaster?


Answer 1  Factory: We have our factory. We will provide you better price with fair quality.


 


Question 2: .Can’t find your solar panels at the store?


Answer 2We have All the Sizes! The full range of products will be gradually launched, you can send inquiries to our sales, we can produce as your need. Welcome to visit our factory.


 


Question 3: What kind of Solar Cells do you  have?
Answer 3:Mono solar cell, such as 158.75*158.75mm, 166*166mm, 182*182mm, 210*210mm, Poly solar cell 156.75*156.75mm.

Question 4 What is the lead time?
Answer 4:Normally 15 working days after advance payment.

Question 5: What is your monthly capacity?
Answer 5:Monthly capacity is about 60MW.

Question 6:What is the warranty period, how many years?
Answer 6: 12years product warranty, 25years 80% power output warranty for monofacial solar panel, 30years 80% power output warranty for bifacial solar panel.

Question 7: How is your technical support?
Answer 7: We provide lifetime online support through Whatsapp/ Skype/ Wechat/ Email. Any problem after delivery, we will offer you video call anytime, our engineer will also go to oversea help our customers if necessary.

Question 8:How to become your agent?
Answer 8:Contact us through alibaba/email, we can talk details to confirm.

Question 9: Is sample available and free?
Answer 9:Sample will charge cost, but the cost will be refund after bulk order.


 


Question 10 What control measures do you have in terms of module product quality?


Answer 10: SunMaster's three-dimensional capacity layout can guarantee the traceability of each manufacturing link of modules, and the highly automated production line together with the base quality, the headquarters quality and the marketing-end manufacturing supervision quality can guarantee the module quality. It selects module materials according to its high standard, and requires that new materials must be subject to extended qualification and reliability tests before being incorporated. Therefore, the quality of SunMaster modules is excellent in the evaluations by third-party labs like RETC and PVEL.




Похожие товары

Новые поступления

Новинки товаров от производителей по оптовым ценам