Заводская оптовая продажа бессвинцовый 400 латунный шаровой клапан с отверстием PEX F1960

Сохранить в закладки 1601355985417:


Цена:381,43-445,00 ₽*

Количество:

  • В избранное

Описание и отзывы

Характеристики





ITEM
SIZE / DESCRIPTION
*18105-12
1/2" PEX F1960 x 1/2" PEX F1960 BRASS BALL VALVE
*18105-34
3/4" PEX F1960 x 3/4"  PEX F1960 BRASS BALL VALVE
*18105-1
1" PEX F1960 x 1" PEX F1960 BRASS BALL VALVE






















Q1: Are you a factory?
Answer : Yes, we are a professional manufacturer with more than 10 years.
Q2: Can Ihave a sample for testing?
Answer :
Yes, we can offer free samples for our socks.
We accept ,Western Union, and T/T .etc.
Q3: Can Iadd my logo on your products?
Answer : Yes, OEM and ODM are available for us.Send us the artwork.
Q4: Can I mix the items to place order together?
Answer : Yes, we accept mixed items.
Q5: Can Ivistit your factory before order?
Answer : Yes, welcome to visit our factory.
Q6: What is your payment method?
Answer : We accept T/T 30% deposit, and the 70% balance should be fully paid before shipment.
Q7: What is Delivery time for production?
Answer : Normally it's 15-20days after sample confimed and deposit receipt.
Q8: What's your shipping method?
Answer : By ocean: FOB vessel shipping; By express courier: DHL, FedEx, TNT, UPS; By Air shipping.


Похожие товары

Новые поступления

Новинки товаров от производителей по оптовым ценам